Културен глобус

ПРЕТСТАВУВАЊЕ НА СВЕТСКИТЕ ЛИТЕРАТУРИ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ

Ве известуваме дека Издавачката куќа Феникс од Скопје го подготвува својот најнов проект Претставување на…

МЕЃУНАРОДЕН ИНФОРМАТОР ЗА КУЛТУРНИ НАСТАНИ

Издавачката куќа Феникс од Скопје на својот портал www.trendmagazine.mk покрај објавувањето на творештвото од познати…