Колумни

ЗОШТО ИСЧЕЗНУВААТ ПЕРИОДИЧНИТЕ СПИСАНИЈА КАЈ НАС

Како  во онаа прекрасна песна каде има стих Каде се нашите списанија, ред е и ние…

КОЈ ГИ ИЗБРКА ОД ОХРИД КНИГИТЕ ?!

Да седиш надвор на терасата и да ги минуваш летните попладневни часови со прекрасните звуци…