Емануел Римберт

Емануел Римберт е директор на Францускиот културен центар во Скопје.

Да одиш напред. Да чекориш по вода, кога е можно.

1/ Детството, уште повеќе отколку младоста, нè води низ животот засекогаш. Во една неодамна објавена…