КОНКУРС ЗА ИЛУСТРАЦИИ ЗА КНИГИ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ

Издавачката куќа Феникс и Фондацијата Македонија презент распишуваат Конкурс за најдобри илустрации за книги за деца и млади.

Сите учесници на Конкурсот треба да испратат по три свои илустрации во електронска форма на следниов мејл: feniksmk@hotmail.com

Најдобрите илустратори ќе бидат наградени со признанието Арт Феникс, а илустрациите ќе бидат објавени на сајтот www.trendmagazine.mk во рубриката Арт галаксија.

Конкурсот е отворен од 15 ноември до 15 декември 2020 година.

© 2021 Trend Magazine. All Rights Reserved - Powered by Optimus Solutions.

Scroll To Top